Jarkko Niemisen taival katkesi ensimmäiselle kierrokselle San Josen ATP-turnauksessa. Nieminen hävisi avausottelunsa Ranskan Florent Serralle 5-7, 7-6(7-1), 4-6.

Ottelu kesti kaksi tuntia ja 15 minuuttia. Ensimmäinen erä meni Serralle 7-5. Toinen erä venyi tie breakiin, jonka Nieminen vei selvästi 7-1. Kolmannessa erässä Serra oli parempi 6-4, ja vei koko ottelun erin 2-1.

- Pelini ailahteli liikaa. Välillä pelasin loistavasti ja välillä oikea sävel katosi pelistä. Serra syötti aina tappioasemassa parhaat syöttönsä. Minulla oli useita murtopalloja, joita en pystynyt hyödyntämään. Kovissa paikoissa Serra paukutteli linjoille, enkä edes saanut palautusta takaisin, Nieminen kertoi.

- Harmittaa tiukka tappio, varsinkin kun tuntui, että olisin voinut pelillisesti viedä kaikki erät. Voitin ottelussa enemmän pisteitä, mutta Serra vei ne pisteet. Lisäottelut olisivat tehneet pelille hyvää, Nieminen harmitteli.

- Nyt täytyy pelata paljon pisteteitä treeneissä. Positiivista tässä oli, että Melbournessa tullut vamma kestää nyt otteluita, koska se ei vaivannut yhtään.