Mercedeksen ratin takana ensimmäistä kauttaan ajava Valtteri Bottas otti toissa viikonloppuna Venäjän Sotsilla ensimmäisen GP-voittonsa. Hän näytti todellisessa jännitysnäytelmässä taitonsa pitämällä moninkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin takanaan, vaikka painostus olikin suurta heti kisan alkumetreiltä lähtien.

Vuonna 1989 syntynyt nastolalainen oli arvatenkin erittäin tyytyväinen ensimmäisestä voitostaan, sillä  hän on tehnyt todella paljon töitä menestyksensä eteen. Bottas muotoili tämän debyyttivoiton antaneen hänelle intoa voittaa lisää kisoja myös tulevaisuudessa. Tämä näyttävä ajo nostikin suomalaistähden heti maailman valtamedioiden huulille, ja häntä pidetäänkin nyt erittäin potentiaalisena haastajana MM-sarjassa tulevalla kaudella.

Aurinkoinen Barcelona on perinteisesti suosinut Bottasta

MM-sarjassa kolmannella sijalla olevan Valtteri Bottaksen nälkä voittamiseen on tullut jäädäkseen. Kausi on vasta alussa, joten lopputulos MM-taistelun kannalta voi päättyä aivan miten tahansa. Suomalaistähti on ainoastaan 10 pistettä jäljessä tallikaveriaan Lewis Hamiltonia. Kärkeä pitävään Vetteliin ero on 23 pistettä, kun taas Kimi Räikkönen on Bottasta 14 pistettä perässä. Asetelma on siis tulevaan kisaan erittäin kutkuttava! Suomalaisfanit saavatkin jännittää, millaisia otteita suomalaistähti näyttää Barcelonassa.

Bottakselle rata on ollut aiemmin erittäin menestyksekäs, sillä hän sijoittui viime vuoden kilpailussa sijalle 5 Williamsin ratin takana. Tälle vuodelle voidaan odottaa entistäkin mielenkiintoista voittotaistelua, josta kukaan ei halua antaa periksi. Mercedes-kuskin menestystä voikin veikata esimerkiksi operaattori poistettuillä, jossa on kattava valikoima F1-sarjaan liittyviä vaihtoehtoja.

Hyödynnä operaattori poistettuin makea tervetuliaisbonus

operaattori poistettuillä pelaaminen saa reippaasti vauhtia mahtavasta tervetuliaispaketista, jonka hyödyntämällä uusi käyttäjä kasvattaa mukavasti bonuksilla pelikassaansa. Se on saatavissa kolmessa osassa seuraavalla tavalla:
  • Pelaajan ensitalletus kuorrutetaan mukavalla 100% bonuksella, joka on hyödynnettävissä aina 100 euroon saakka. Pienin mahdollinen talletus lunastusta varten on 10 euroa. Käytännössä pelisaldon voi siis kaksinkertaistaa heti alusta alkaen!
  • Ensimmäisen bonuksen käyttämisen jälkeen pelaaja voi hyödyntää reippaan 50% bonuksen, joka on saatavilla aina 50 euroon saakka. Tähän etuun pääsee niin ikään käsiksi vähintään 10 euron talletuksella.
  • Toisen bonuksen käyttämisen jälkeen uusi käyttäjä voi saada , jonka saa käyttöön tallettamalla 20 euroa tai sitä suuremman summan.
 

Siirry operaattori poistettuille tästä linkistä