Kiistatta Suomen tämän hetken johtava ravianalyytikko Jere Törmänen siirtyy joulukuun alussa maksullisen urheiluveikkaus.fi- vihjepalvelun vastaavaksi ravivihjaajaksi. Näin ollen marraskuun 28. päivä ravattava Toto65- kierros jää viimeiseksi ilmaisjakelussa julkaistavaksi vihjeriviksi.

Tämä tietysti hämmentää urheiluveikkaus.com: n lukijoita ja moni on jo hädissään "kuinka tässä oikein käy ilman Törmäsen vihjeitä?" Ei hätää, pääset nauttimaan jatkossakin Jeren vihjeistä. Uuden vihjepalvelun kanssa solmimamme yhteistyösopimus takaa Toto65- ja Toto75 vihjeet myös meidän lukijoillemme. Lukuoikeuteen vaaditaan kuitenkin UV- raviklubin jäsenyys.

Mistä voin jatkossa lukea Jeren vihjeitä?

Vaihtoehtoja on kaksi.

Vaihtoehto 1:Klikkaa osoitteeseen www.urheiluveikkaus.fi ja osta haluamasi vihjeet. Palvelu tarjoaa päivittäiset ravivihjeet ja pelisuositukset, myös Toto5- peliin. Kannattaa liittyä jo nyt ennakkoon, sillä ennakkorekisteröitymällä saat 5€ arvosta vihjeiden lukuoikeuteen oikeutettavia krediittejä. Vihjeet ovat ostettavissa myös Fintoton verkkopalvelun kautta.

Vaihtoehto 2.Mikäli olet kiinnostunut ainoastaan Jeren Toto65 ja Toto75- vihjeistä niin UV.comin uusi raviklubi on sinun paikkasi! Ostamme Jeren Toto65 ja Toto75- vihjeet luettavaksi klubimme jäsenille. Myönnämme raviklubiin vuoden jäsenyyden ja voit saada sen jopa ILMAISEKSI.

Miksi kannattaa liittyä raviklubiimme tai ostaa vihjeet suoraan palvelusta?

Tässä muutama tärkein syy miksi ei kannata jättää näitä vihjeitä käyttämättä:

- Uudet ravivihjeet ovat kattavampia kuin koskaan!- Vihjeet sisältävät myös täydelliset prosenttiarviot- Suomen tarkimmat tallitiedot - Urheiluveikkaus.fi on solminut laajan kontaktiverkoston ja yhteistyösopimuksia ravimaailman avainhenkilöihin.- Pelipaine laskee - Vihjeiden siirtyessä yleisestä jakelusta rajatulle määrälle lukijoita myös pelikohteiden kertoimet nousevat.- Törmänen on tällä hetkellä Suomen raveista paremmin kartalla kuin kukaan muu. Mies käyttää uskomattoman määrän aikaa kohteiden tutkimiseen, eikä jätää yhtään ravilähtöä katsomatta. 100% raviammattilainen!

Miten käy H2H- vihjeille?

Lukijoidemme onneksi uusi maksullinen vihjepalvelu ei tarjoa vihjeitä kansainvälisten bookkereiden head-to-head ravikohteisiin. Jo pitkään voitollisesti pyörineet hedarivihjeet jatkavat sivustollamme normaaliin tapaan, ilmaisjakelussa.

Kävimme tapaamassa Jereä ja hän kertoi meille uudesta palvelusta ja sen eduista. Julkaisemme miehen haastattelun sivuillamme, lähempänä uuden vihjepalvelun julkaisua.