Seurahistoriansa ensimmäisen pääsarjakauden sunnuntaina päättänyt JJK säilytti paikkansa Veikkausliigassa kaatamalla liigakarsinassa KPV:n yhteismaalein 5-3. Joukkueiden välinen toinen osaottelu päättyi JJK:n 2-1–voittoon. Ratkaisuottelua seurasi Harjun stadionin lehtereillä 3553 katsojaa.

JJK pääsi otteluun hyvistä lähtöasetelmista, sillä viime viikolla pelattu ensimmäinen osa oli päättynyt jyväskyläläisten 3-2 voittoon.

JJK aloitti ottelun vahvasti ja Mika Lahtisella oli heti ensiminuuteilla paikka viedä JJK johtoon, mutta tällä kertaa kuparinen jäi rikkomatta. Vartin pelin jälkeen KPV:lle tuli ensimmäisen puoliajan paras maalipaikka, kun Tuomo Paavolainen pääsi yrittämään maalintekoa, mutta yritys meni hieman ohi maalin.

Hieman myöhemmin ja JJK:n maalitykki Ik Kyung Nam pääsi laukomaan, mutta kuti meni lopulta kulmaksi. Ensimmäisen jakson loppupuolella Matti Lähtitie pääsi puskemaan, mutta pusku meni yli maalin. Aivan ensimmäisen puoliajan viime hetkillä Namilla oli erinomainen paikka viedä JJK johtoon, mutta pusku suuntautui kotiyleisön harmiksi yli maalin.

Toinen puoliaika alkoi niin ikään isäntien hallinnassa. Reilun kymmenen minuutin kohdalla Mika Lahtinen pääsi vaarallisesti ampumaan rangaistusalueelta, mutta kuti meni yli maalin. 62. minuutilla Harjun Stadion lopulta räjähti. Tommi Kari eteni hanakasti laukaisupaikkaan, mutta KPV-vahti Juhani Koponen torjui. Mika Lahtinen oli jatkopallossa ja siirsi JJK:n 1-0-johtoon.

Vain seitsemän minuuttia edellisestä ja Nam eteni rangaistusalueelle ja laukoi pallon varmasti takakulmaan vieden jo kahden maalin johtoon.

Maalin jälkeen KPV yritti hyökätä, mutta ei saanut luotua kunnolla painetta JJK:n maalille. Kokkolalaiset saivat hieman lohtua, kun Niko Kalliokoski ampui vapaapotkusta KPV:lle maalin muutama minuutti ennen loppua, mutta se ei riittänyt.

Näin JJK jatkaa Veikkausliigassa myös ensi kaudella yhteismaalein 5-3. Ykkösestä Veikkausliigaan nousee AC Oulu.