FC Hongan Joel Perovuo ja TPS:n Kasper Hämäläinen siirtyvät pelaamaan Veikkausliigasta Ruotsin pääsarja Allsvenskaniin. Kaksikon seura on Djurgården ja Hämäläisen sopimus on nelivuotinen, Perovuon kolmivuotinen.

TPS:ssä kuusi kautta Veikkausliigassa pelannut Kasper Hämäläinen pelasi vahvasti alle 21-vuotiaiden kisoissa Ruotsissa ja murtautui syksyllä myös A-maajoukkueeseen. Djurgårdenissa nuoren miehen kehitys on pantu merkille ja nyt oli oikea aika hankkia turkulainen lahden toiselle puolen.

- Kasper on todellinen tulevaisuuden pelaaja Suomessa ja hän pystyy pelaamaan monella eri paikalla keskikentällä. Hän on nopea, tekninen ja on erittäin mielenkiintoista seurata, miten hän kehittyy Djurgårdenissa, Djurgårdenin urheilujohtaja Stefan Alvén kertoo seuran kotisivuilla.

Joel Perovuo edusti FC Honkaa neljän kauden ajan Veikkausliigassa ja erittäin vahva kausi 2009 Veikkausliigassa tuotti sopimustarjouksen Djurgårdenilta.

Djurgården hankki kolmannenkin suomalaisen, kun HJK:sta Hollantiin Alkmaariin siirtynyt Joona Toivio allekirjoitti ruotsalaisseuran kanssa nelivuotisen sopimuksen.

Lähde: Veikkausliiga.com