Jokerit pystyi 3-1-vierasvoittoon HIFK:sta ja siirtyi joukkueiden välisessä neljännesfinaalisarjassa 3-2-johtoon.Voittomaalista vastasi ensimmäisen erän lopulla puolustaja Ossi Väänänen, jolle maali oli kauden ensimmäinen playoffeissa. Samalla Väänänen katkaisi lähes 11 vuotta kestäneen maalittoman jaksonsa playoff-otteluissa, myös muut sarjat huomioiden, sillä edellinen playoff-maali syntyi Jokeri-paidassa SM-finaaleissa huhtikuussa 2000.Jokereiden avausmaalin teki Jukka Hentunen ja kolmannen osuman viimeisteli runkosarjan maalikuningas Janne Lahti tyhjään HIFK-maaliin. HIFK:n ainokaisen teki Mikael Granlund ylivoimalla avauserän viimeisellä sekunnilla.Jokerit johtaa nyt ottelusarjaa 3-2 ja sillä on mahdollisuus varmistaa semifinaalipaikka huomisessa ottelussa Hartwall Areenalla.

Porin Ässät otti perjantaina toisen voittonsa Espoon Bluesista ja kavensi neljännesfinaalisarjan 2-3:een. Ässien voittonumerot Isomäen hallissa olivat 2-0.Ässät onnistui maalinteossa avauserässä, kun joukkueen kultakypärää kantanut puolustaja Ville Uusitalo laukoi uransa avausosuman playoff-otteluissa. Toisessa erässä ykkösketjun Joel Armia teki 2-0-maalin ylivoimalla. Ässä-maalilla Eero Kilpeläinen keräsi nollapelissään yhteensä 34 torjuntaa.

Lukko tyrmäsi KalPan Raumalla 5-0 ja nousi ottelusarjassa 3-2 -johtoon. Ottelusarja on Lukolle katkolla lauantaina Kuopiossa.

SM-liiga, puolivälierät 25.3.2011:

Ässät - Blues 2-0 (1-0,1-0,0-0)

8.01 1-0 Ville Uusitalo (Veli-Matti Savinainen, Tommi Huhtala) 21.21 2-0 Joel Armia (Aki Uusikartano) yv

Maalivahdit Ässät: Eero Kilpeläinen 12+11+11=34 Blues: Tuomas Tarkki 11+13+7=31

Yleisöä 5396

Blues johtaa ottelusarjaa 3-2

HIFK - Jokerit 1-3 (1-2,0-0,0-1)

1.20 0-1 Jukka Hentunen (Jani Rita, Antti-Jussi Niemi) sr 18.30 0-2 Ossi Väänänen (Teemu Eronen, Ben Eaves) yv 19.59 1-2 Mikael Granlund (Mikko Kousa, Toni Söderholm) yv 59.05 1-3 Janne Lahti (Ben Eaves, Ossi Väänänen) tm

Maalivahdit HIFK: Juuso Riksman 6+7+6=19 Jokerit: Jan Lasak 8+7+11=26

Yleisöä 8200

Jokerit johtaa ottelusarjaa 3-2

Lukko - KalPa 5-0 (3-0,0-0,2-0)

0.45 1-0 Teemu Nurmi (Kurtis McLean, Janne Keränen) 5.43 2-0 Jakub Petruzalek (Perttu Lindgren) tv 18.34 3-0 Teemu Nurmi (Janne Keränen) 54.31 4-0 Lauri Tukonen (Perttu Lindgren, Jakub Petruzalek) 55.29 5-0 Kurtis McLean (Teemu Aalto, Perttu Lindgren) yv

Maalivahdit Lukko: Mika Noronen 4+6+11=21 KalPa: Ari Ahonen 12 (vaihto 20.00/3-0) KalPa: Aleksis Ahlqvist 8+6=14