Torstain Toto5-ravit ravattiin Lahden Jokimaalla. Rivin suurin yllättäjä oli neljännen kohteen Global Lizzie. Mika Forssin ohjastama tamma ravasi ensimmäisen kierroksen neljäntenä sisäradalla, kunnes nousi päätöskierroksen alussa toiselle ilman vetoapua. Tamma runttasi lopussa väkevästi ohi keulassa juosseen Edentown Laukon, joka oli maalissa toinen. Mika Forss kertoi tamman olleen hyvän tuntuinen lämmityksessä, mutta voitto oli silti yllätys.

 

Avauskohteen vei nimiinsä keulapaikalta suosikki Joiviri. Ohjastaja Pertti Niveri kertoi voittajahaastattelussa, että Joiviri pystyy hyvänä päivänään olemaan ainakin lähellä suomenhevosten tammaparhaimmistoa. Voitto oli Niverillä illan toinen. Ensimmäinen tuli ravien toisessa lähdössä ajokkinaan Toskan Virkku. Rinssieversti kiri lopussa lähimmäksi voittajaa. Sekottaja jäi lopussa Rinssieverstin taakse vaille kiritilaa ja Pikku-Pertti laukkasi lyhyesti maalisuoran alussa, mutta kiri viime metrit asiallisesti.

 

Toisen kohteen paras oli viidenneksi eniten pelattu Dark Angel. Eveliina Talvensaari tarjosi tammalle mukavan juoksun toisessa parissa ulkona. Tamma ei näyttänyt maalisuoran alussa voittajalta, sillä keulassa juosseella Trioletilla oli ote.  Dark Angel tsemppasi loppusuoralla hyvin ja voitti niukasti.  Express Air kiri jättiyllättäjänä pirteästi kolmanneksi.

 

Inner Circle kiri kolmannessa kohteessa toiseksi eniten pelattuna ykköseksi. Kari Venäläinen sai ajokillaan hyvän juoksun johtavan takana, mutta viimeisellä takasuoralla näytti pahalta, kun keulassa juossun Cool Victorioso väsyi ruunan eteen. Venäläinen löysi ajokillaan vapaat väylät loppusuoran alussa ja meneväinen ruuna spurttasi sisärataa pitkin iloisesti ykköseksi. Suosikki Hazel Hen laukkasi vajaat 900 metriä ennen maalia juuri kun Tommi Kylliäinen käänsi ajokkinsa kolmannen kiertoon.

 

Enzo Express kiri kuudenneksi pelatuimpana päätöskohteessa ykköseksi 900 metrin kirin päätteeksi. Juhani Tapani kertoi ruunan tehneen välillä huonompia startteja, mutta nyt alkaa terävyyttä jälleen löytyä. Lopussa oli kaikki pelissä ja suosikki Lupes kiri lähelle voittajaa. Kakkossuosikki Champagne Zon taipui keulapaikalta seitsemänneksi. Carmella Corleone jäi vaille kiritilaa lopussa ja on huomioitava jatkossa.

 

Jokimaan Toto5-arvo oli 16 521,90 euroa.