Vedonlyöntiyhtiöiden joulukalenterit tarjoilevat asiakkaille etuja ja bonuksia. Tänään operaattori poistettu.com: n ja operaattori poistettu.com: n joulukalentereista löytyi iloisia yllätyksiä Valioliiga- vedonlyönnin ystäville.

Rahat takaisin operaattori poistettuillä, jos Valioliigan matsi päättyy 0-0

Jos joku tämän päivän kuudesta Valioliigan matsista loppuu 0-0, niin ei hätää, sillä jos ensimmäinen kyseiseen matsiin asettamasi tulosveto on häviävä, niin operaattori poistettu palauttaa panokset ko. matsiin asettamastasi ensimmäisestä tulosvedosta.___________________________________________Näin saat 0-0 takuun operaattori poistettuille: 1. Kirjaudu pelitilillesi täältä. Klikkaa Talletus ja Bonuskoodi. Syötä ja rekisteröi bonuskoodi: PLEXACT. 2. Aseta tulosveto johonkin Valioliigan matsiin, joka pelataan 8.12.2012. Jos kyseinen peli loppuu 0-0 ja ensimmäinen kyseiseen matsiin asettamasi tulosveto ei ole voittava, niin palautamme panoksesi. Panoksenpalautukselle ei ole maksimia, joten nyt kannattaa painaa isommalla panoksella!3. Panoksenpalautus suoritetaan 48 tunnin sisällä ottelun loputtua.  

10€ riskitön veto operaattori poistettulla

Rakastatko Valioliigaa? Tai riskitöntä vedonlyöntiä? Siinä tapauksessa tämä on tarjous jota et voi ohittaa. operaattori poistettu hyvittää hävityn Valioliiga-yhdistelmävedon. Näin saat riskittömän vedon operaattori poistettulla: 1.    Aseta yhdistelmäveto (vähintään 2 ottelua) Valioliigasta vähintään €10 panoksella. 2.    Riskitön vetosi tulee sisältää vähintään kaksi ottelua (1X2, yli/alle jne.) Valioliigan otteluista jotka pelataan 8. - 9. joulukuuta 2012. 3.    Jos voitat vedollasi, saat tietenkin pitää kaikki voittosi. 4.    Jos häviät vedollasi, operaattori poistettu myöntää tilillesi €10 ilmaisbonuksen maanantaina 10. joulukuuta klo 16.00 CET. Sinun tulee lunastaa tämä bonus kuten alla on kuvattu: 5.    Mene “Bonuksia saatavilla” -osioon oikeassa yläkulmassa ja lunasta bonus (tee tämä klo 16.00 CET jälkeen 10. joulukuuta). Tämä tarjous ei voisi tulla parempaan aikaan sillä aikaisemman kauden mestari Man City kohtaa kilpailijansa Manchester Unitedin.