Repikää ne joutsenmerkit hihoistanne, tänään ei tueta kotimaista. Eurooppa liigassa mielenkiintoinen karsintakierros. Suomalaisjoukkueita on tänään tulessa kolme. TPS, Inter ja IFK M. Panostamme IFK: n matsiin.

Inter Baku - IFK Mariehamn: IFK M pääsee aloittamaan Eurooppa Liigan karsinnat paikassa jonne kukaan ei halua, Azerbaidzanissa. Maarienhaminalaiset lähtevät hakemaan vierasottelusta maalia ja hyvää tulosta toiseen osaotteluun. Valmentaja Lyyski on kuitenkin painottanut, että vierasmaalia haetaan ilman riskiä. "Hyvä tulos, ilman riskiä" tarkoittaa yleensä suomalaisessa futistermistössä ylivarovaista puolustuspeliä joka johtaa väistämättä katastrofiin. Varsinkin tässä tapauksessa, kun IFK: n puolustuspelaaminen on ollut Veikkausliigassa varsin epävakaata. Joukkue on päästänyt liigan eniten maaleja. Baku haluaa ratkoa tämän jo kotonaan joten luvassa on varsinainen myllytys kiihkeän kotiyleisön edessä. Baku on pelannut viimeksi kotiyleisön edessä 19.5. Emme usko tauon vaikuttavan ainakaan negatiivisesti ja tässä nähtäneen varsin tuttu kotimainen sulaminen IFK: n osalta. Todennäköisin tulos 3-0 tai 3-1.

Pelaamme kohteeseen Bakun suoraa voittoa ja Bakun voittoa maalin tasoituksella. Myös over- kohteet ovat hyviä pelivalintoja.

Pitkävetovihjeet torstai 4.7.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Inter Baku - IFK M 1 1.67 19:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Inter Baku (-1) - IFK M  1   2.60  19:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.