Vuoden liigapelaaja vuosimallia 2007, Juska Savolainen, palaa vuokrasopimuksella Tampere Unitediin. Rosenborg BK ja TamU ovat sopineet aluksi heinäkuun loppuun asti kestävästä lainasta.

Juska on ollut loukkaantumisten vuoksi sivussa lähes vuoden kovista peleistä ja kaipaa ottelutuntumaa. Seurojen yhteinen näkemys on, että TamU:lla on tällä hetkellä paremmat mahdollisuudet tarjota Juskalle vastuuta ja peliaikaa.

– Tosi hyvät fiilikset tällä hetkellä. Motivaatio on huipussaan, kun olen taas kunnossa. Tampere Unitedin peli on kulkenut ainakin tuloksien mukaan hyvin talvella, joten todella innoissani olen tästä lainapestistä. Uskon, että olen hyvässä kunnossa, kun kausi Suomessa alkaa, Juska Savolainen kertoi.

Rosenborg aloitti oman kautensa Norjan pääsarjassa viikonloppuna kaatamalla Vålerengan lukemin 3-0.

– Teimme kolme upeaa maalia, eikä vastustajalla tainnut olla yhtään kunnollista paikkaa. Hyvä peli meiltä, vaikka kenttä oli todella surkea. Tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkue ei vahvistuksia tarvitse, mutta katsotaan kesällä tilannetta sitten uudestaan, keskikenttäpelaaja miettii MTV3:n verkkosivuilla.

Kuopion Palloseura on vahvistanut keskikenttäänsä kamerunilaisella Patrice Ollolla. KuPS ja Ollo allekirjoittivat tiistaina sopimuksen, joka on voimassa ensi syksyyn.

23-vuotias kamerunilaispelaaja saapui viikko sitten KuPS:n testattavaksi ja hän antoi näyttöjä kahdessa Liigacupin ottelussa VPS:aa ja MyPaa vastaan. Ollo on pelannut 17 liigaottelua VPS:ssa 2007 ja 9 liigaottelua RoPS:ssa 2008 edustaen samana vuonna myös oululaista FC OPA:a.