Kesän NHL:n varaustilaisuuden kaksi suurimpaa nimeä kohtaavat tänään toisensa Slovakiassa. 

New Jersey Devils saattaa pohtia odotettua enemmän heidän ensimmäistä varausvuoroaan Vancouverissa. Tovi sitten valinnan piti olla kuta kuinkin selkeä, kun Jack Hughes kuulutti olevansa innoissaan mahdollisesta paikasta Devilsin riveissä. Oli hyväksyttyä myös hyväksyä Kaapo Kakon tulevaisuus New York Rangersissa, joka varaa kesänä toisena.

Slovakian MM-kisat ovat kuitenkin jälleen kerran kaventaneet eroja kaksikon välillä entisestään ja kenties jopa nostaneet suomalaisen ohitse amerikkalaisesta. Aikuisten turnauksessa Hughes on pelannut toistaiseksi kaksi ottelua ilman tehoja ja sen suurempia otsikoita. Kakko on puolestaan noussut Leijonien tärkeimmäksi pelaajaksi, eikä suotta. 

Kakko iski kaksi maalia Kanadaa verkkoon ja tehtaili hattutempun Slovakiaa vastaan. Suomi on tehnyt turnauksessa yhteensä seitsemän maalia, joista Kakolle kuuluu viisi. Vakuuttavien lukemien ohella itse maalit ovat olleet vähintäänkin näyttäviä ja loistavia osoituksia laiturin taidoista ja maalivainusta. Suomalainen on turnauksen pistepörssissä jaetulla ykkössijalla ja johtaa maalipörssiä yksinään. 

Leijonat kohtaavat tänään Yhdysvallat ja samalla Kakko sekä Hughes ottavat toisistaan mittaa ensimmäistä kertaa aikuisten turnauksessa MM-jäillä. Suuren yleisön huomio on heidän otteissa, mutta toistaiseksi amerikkalainen on jäänyt pahasti kilpakumppaninsa varjoon. Kakko pelaa uransa parasta ja näyttävintä kiekkoa juuri oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. 

Toki kahden pelatun ottelun jälkeen on turha lähteä vannomaan absoluuttisia totuuksia, mutta Kakko alkaa peli peliltä lunastamaan paikkaansa kesän varaustilaisuuden uutena ykkösnimenä. 


Lunasta 10 euron ilmainen liveveto illan otteluun! 


operaattori poistettu suosii penkkiurheilijoita läpi turnauksen, sillä tarjolla on kätevä kymmenen (10) euron liveveto illan otteluun Yhdysvaltoja vastaan. Kyseisen tarjouksen voi lunastaa helposti operaattori poistettuin kautta ja pelaaja tarvitsee vain aktiivisen pelitilin. 

Aseta vähintään 10 euron single- tai yhdistelmäveto Leijonien peliin minimikertoimella 1.50 ja näin saat itsellesi yhden ylimääräisen kymmenen euron livevedon Yhdysvaltoja vastaan! 

Muistathan, että voit myös katsoa kaikkia Leijonien otteluita operaattori poistettuin kautta striiminä! 

Siirry tästä operaattori poistettuille