Kansainvälisen jääkiekon maailmassa kuohuu jälleen, kun viime kaudella venäläinen Metallurg Magnitogorskissa pelannut kokenut hyökkääjäpelaaja Danis Zaripov on saanut luvan pelata NHL:ssä.

Tämä 36-vuotias kolminkertainen myös Venäjän maajoukkueessa pelannut maailman mestari sai NHL -liigaan peliluvan, sillä antamastaan näytteestä löydetty pseudoefedriini ei ole kiellettyjen aineiden listalla Pohjois-Amerikan jääkiekkoliigassa ja koska hän ei itse saanut todistaa puolestaan asiaan liittyen järjestetyssä kuulemistilaisuudessa.

Pseudoefedriini on amfetamiiniryhmiin kuuluva lääkeaine, jolla on hengitysteitä avaava vaikutus, jolloin hapenottokyky on pelaajalla parempi. Pseudoefedriinillä on myös yleisesti tunnettu piristävä vaikutus, ja sitä käytetään hyvin yleisesti myös tulehduskipulääkkeissä sekä siitä voidaan valmistaa esimerkiksi metamfetamiinia.

Kova isku pistekuningas Zaripoville

Zaripov on yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista KHL:n pistepörssissä, ja sai nyt kesällä kahden vuoden kilpailukiellon, kun hänen doping näytteestä löytyi jälkiä myös nesteenpoistolääkkeiden lisäksi myös muiden aineiden käyttöä salaavista peiteaineista.

Peiteaineiden käytöstä voidaan automaattisesti päätellä että Zaripov on käyttänyt muutakin kuin ravintolisiä ja vitamiineja, mutta ikävä kyllä tämäkin doping-käry on vain jäävuoren huippu KHL:ssä, sillä monet venäläisurheilijat pelaavat Venäjän maajoukkueessa, ja doping tulee silloin aivan valtiolliselta tasolta.

Venäjän antidoping toimisto Rusada menetti testaamisoikeutensa jo vuonna 2015, kun henkilökunnan toimesta oli peitelty sekä tuloksia manipuloitu ainakin vuosien 2011-2015 välillä.

Tuloksia oltaisiin varmasti peitelty nyt myös Zaripovin kohdalla, mutta tällä kertaa testaamisesta vastaakin Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF sekä maailmanlaajuinen antidopingtoimisto Wada.

Zaripov on kuitenkin tästä kaikesta huolimatta saanut luvan pelata Pohjois-Amerikassa, ja tavoittelee agenttinsa mukaan vähintään yhden vuoden sopimusta tähän liigaan. Zaripov on ensimmäistä kertaa siis lähdössä pelaamaan kotimaansa ulkopuolelle, ja tähden palkkaruplat vaihtumassa dollareihin.

Neuvotteluja ollaan käyty kuulemma joukkueiden kanssa, mutta minne sekä mikä on ollut kiinnostuksen taso ei ole varmaa tästä skandaalimaisesta kohusta johtuen. Agenttinsa mukaan Zaripov myös aikoo valittaa kohtelustaan kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen kohtelussaan asian suhteen, sekä puhdistaa maineensa.

Jäämme siis innolla odottamaan, onko mikään seura valmis tekemään sopimuksen tämän kohupelaajan kanssa, joka viime kaudella teki Metallurg Magnitogorskin leivissä 56 ottelusta 16+29 tehopisteet. Koko KHL:ssä pelatun uransa aikana Danis Zaripov on pelannut tehot 199+252, ja on siis KHL:n kaikkien aikojen pistepörssin sijalla kolme.

Laillisempaa buustia olisi kuitenkin tarjolla

Kiellettyjen aineiden lista on pitkä, mutta omaan vedonlyöntisi pelikassaan on helppo hakea laillisempaa buustia esimerkiksi operaattori poistettuin luona, lyömällä kiekkokausi käyntiin esimerkiksi Korkein kerroin kisalla johon vain kaikki Suomessa asuvat vedonlyöjät voivat osallistua vielä tämän viikon sunnuntaihin, eli 3. syyskuuta asti.

KHL ja CHL ovat siis jo täydessä vauhdissa ja voit voittaa kiekkokauden avauksessa tuotepaketteja, lippulahjakortteja sekä Jokerien ottelussa pidetyn pelipaidan. Kampanjan säännöt ovat nyt mahdollisimman yksinkertaiseksi tehty, ja osallistumaan pääset seuraamalla näitä ohjeita:

Sinun tulee osallistua kampanjaan painamalla operaattori poistettuin kampanjasivuilla olevaa oranssia osallistumispainiketta, ja tehdä vähintään vetolappu 2,00€ panoksella, ja hakea mahdollisimman korkeinta kerrointa otteluihin.

Vähintään yhden lapulla olevista kohteista tulee olla KHL:ssä tai CHL:ssä minimikertoimella 1,5. Kampanjaviikolla palkitaan kymmenen korkeinta kerrointa tehnyttä vedonlyöjää ja pääpalkintona voit siis esimerkiksi 500€ arvoisen lahjakortin, sekä Jokerien game worn -paidan. Aikaa sinulla on vielä osallistua tämän viikon sunnuntaihin, 3. syyskuuta asti, ja palkintopaketteja on jaossa kymmenelle parhaalle pelaajalle, jotka ovat löytäneet korkeimmat keroimet.

Mikäli olet vielä operaattori poistettuillä uusi asiakas, sinulla on vielä mahdollisuus buustata pelikassaasi kolme bonusta! Saat ensimmäiselle talletuksellesi 100% bonusraha vastineen aina 100€ asti, ja voit käyttää ihan mihin tahansa haluamaasi vedonlyöntikohteeseen, ja operaattori poistettuin luota löydät varmasti vedonlyönnin laajimpia valikoimia huippuliigoista kuten NHL:stä CHL:ään ja aina paikallistason divisiooniin.

Toiselle talletuksellesi saat vielä lunastettua myös talletusbonuksen, jonka arvo on 50%, ja saat bonusrahaa itsellesi talletuksesi perusteella jopa 50 lisäeuroon asti.

Ja vielä kolmannella kerralla kun lyöt löylyä lisää vähintään kymmenen euron arvoisella talletuksella, niin saat 20€ arvoisen ilmaisvedon mobiililaitteelle, jonka myös voit käyttää haluamaasi vapaavalintaiseen kohteeseen, mitä vedonlyönnin valikoiman puolelta löytyy. Ilmaisvedon saat heti käyttöösi tämän kolmannen talletuksen jälkeen, ja sen voit aktivoida vetokuponkia tehdessä valitsemalla vieressä olevan sinisen ruudun ennen vedon vahvistamista.

Tule siis mukaan jännittämään operaattori poistettuilla syksyn jännittävimpiä kansainvälisiä ja kotimaisia liigoja, varsinkin nyt kun aloitukseen on annettu sinulle näin maittavat eväät. Voit näillä ja lukuisilla muilla kampanjoilla ansaita itsellesi rahanarvoisia palkintoja, joten klikkaa nyt itsesi tästä jutun alapuolella olevasta linkistä itsesi operaattori poistettuin vedonlyönnin villiin maailmaan, ja jännitä mahtavaa jääkiekon syksyä muiden kaltaistesi taitajien kanssa!

Klikkaa itsesi operaattori poistettuin Vedonlyöntiin tästä