Karalahti- uutinen täysi ankka. Suomessa uutisoitiin aiemmin tänään Veikkaaja- lehden paljastus jossa Jere Karalahden uudeksi seuraksi uumoiltiin Helsingin Jokereita. Uutisoinnin mukaan Jere Karalahti ja Helsingin Jokerit ovat tällä hetkellä tiiviissä keskusteluyhteydessä ensi kautta silmällä pitäen.

Urheiluveikkauksen saamien tietojen mukaan aamuinen uutisointi ei pidä lainkaan paikkaansa. Peliyhtiö operaattori poistettu tavoitti Karalahden pelaaja-agentti Juuso Pulliaisen, jonka viesti oli selkeää kuultavaa: Karalahti ei ole tulossa Jokereihin. Alla näet operaattori poistettuin haastatteleman Pulliaisen kommentit asiaan.

Juuso Pulliainen, mitä mieltä olet Karalahteen liitetystä Jokeri-kytköksestä?

- Olen asiasta täysin tietoinen, mutta kyllä minua nyt vähän jo naurattaa tämä touhu, hymähtää Pulliainen puhelun aluksi.

Mikäs sinua nyt niin naurattaa?

- Se, ettei tässä tuoreessa uutisoinnissa ole mitään perää. Tai vielä täsmällisemmin sanottuna kyseessä on täysi ankka ja vitsi. Näin agentin näkökulmasta se tosiaan naurattaa.

Mutta meidänkin tiedossa on, että Jokereilla ja Karalahdella on olemassa keskusteluyhteys.

- Silläkö nimellä sitä siis kutsutaan? Jokerit on ollut nimenomaan minuun yhteydessä, mutta silläkään faktalla ei ole mitään tekemistä Jeren kanssa. Edustanhan minä muitakin pelaajia kuin Karalahtea.

Yhtä lailla yleisessä tiedossa on se, ettei Karalahti jatka KHL-seura Dinamo Minskissä ensi kaudella.

- Jerellä on sopimus Minskin kanssa. Jos joku sen haluaa ostaa ulos, niin siitä voimme toki neuvotella.

Onko Suomeen palaaminen Jerelle siis edes vaihtoehto?

- Sanotaan tämä nyt niin, että jokainen varmasti ymmärtäisi. Miksi Jere Karalahti tulisi Suomeen pelaamaan, jos vaihtoehtona on jatkaa KHL:ssä jossain toisessa seurassa? Miksi ihmeessä hän tulisi tässä tilanteessa SM-liigaan pelaamaan?

- Toivon ja uskon, että pelaajan agenttina tiedän sen verran näistä asioista, että pystyn tilannetta rehellisesti kommentoimaan. Eiköhän tämä nyt riitä siihen asti, kunnes Jeren lähitulevaisuuden suunnitelmat ihan oikeasti selviävät.

 

Lue lisää kiekkofaktaa ja lunasta 100€ ensitalletusbonus osoitteesta www.operaattori poistettu.com