Florida Panthers säilytti pisteet kotonaan New Jersey Devilsiä vastaan.

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers piti pintansa, kun vieraaksi saapui Sami Vatanen ja New Jersey Devils. Tasaväkinen mittelö ratkaistiin vasta jatkoajalla luvuin 4-3 ja Floridan sankariksi nousi Matt Hoffman. Suomalaisittain sekä Barkov nakutti tehot 1+1 ja Vatanen 0+2.

New Jersey kuitenkin pääsi taululle ensimmäisenä Miles Woodin maalilla toisessa erässä, josta Vatanen sai illan ensimmäisen syöttöpisteensä. Devilsin toinen maali syntyi hetkeä myöhemmin, kun Blake Coleman kasvatti johdon kahteen maaliin alivoimalla ajassa 6:01.

Kotijoukkue pääsi peliin mukaan Barkovin turvin ylivoimalla ajassa 7:31ja maali oli suomalaiselle kauden kahdeksas. 2-2 -tasoitusmaali nähtiin hieman jälkeen erän puolivälin, kun Jared McCann säntäsi keskikaistaa pitkin maalin eteen ja ampui kiekon Keith Kinkaidin taakse.

Vatanen ansaitsi illan toisen syöttöpisteen Jesper Brattin maalista kolmannessa erässä. Florida pääsi tasoihin alle kaksi minuuttia ennen päätöserän loppua Jonathan Huberdeaun avittamana ja syöttäjä tässä kapteeni Barkov.

Jatkoajalla Panthers ei aikaillut turhia ja Hoffman ampui one-timerilla kiekon maaliin Huberdeaun syötöstä ajassa 1:28.