Florida Panthers oli tyly isäntä länsirannikon kärkijoukkueelle.

San Jose Sharks joutui nöyrtymään Floridassa lukemin 6-2, kun Panthersien Frank Vatrano tehtaili neljä tehopistettä ja kapteeni Aleksander Barkov saalisti tehot 0+3.

Suomalaistähti syötti ottelun ensimmäisen maalin avauserän lopussa, kun Aaron Ekblad ampui tarkan rannelaukauksen Martin Jonesin ohitse.

Toisessa erässä Sharksien Logan Couture tasoitti ottelun ajassa 4:21. Isäntien Mike Matheson vei Floridan uudestaan johtoon, mutta vieraiden Timo Meier iski 2-2 -tasoituksen toisen erän puolivälin jälkeen.

Florida painoi raskaalla jalalla kaasua kolmannessa. Erän alussa Keith Yandle vei Panthersit jälleen kerran johtoon ylivoimalla Jonathan Hurberdeaun ja Barkovin syötöistä. Ylivoimamaalit saivat jatkoa sekunteja myöhemmin, kun Vincent Trocheck ampui lukemiksi 4-2.

Florida painoi erän loppuun vielä kaksi maalia, joista Barkov koppasi illan viimeisen syöttöpisteensä.

Barkovin kauden tehot ovat 17+30=47 ja hän on NHL:n suomalaisten pistepörssissä kolmantena.

NHL:n suomalaisten pistepörssi top 10