Capitalsin ja Penguinsin kiivas kohtaaminen Pittsburghissa päättyi isäntien 5-3 -voittoon.

NHL:n tämän sukupolven kirkkaimmat supertähdet kohtasivat taalajäillä viime kierroksella ja jokainen kolmesta suuresta nimestä saavuttivat merkittäviä rajapyykkejä.

Jevgeni Malkin saalisti uransa tuhannen pisteen tarjoamalla toisen syötön ylivoimalla Phil Kesselin maaliin. Vastapuolen venäläistähti Aleksander Ovetškin puolestaan rikkoi 1200 pisteen rajan, kun Capitalsin kapteeni merkittiin ykkössyöttäjäksi John Carlsonin ylivoimamaaliin.

Kaksi maalia ottelussa iskenyt Sidney Crosby (33+57) rikkoi ottelussa 90 pisteen rajan ja täten kanadalainen on ainoa aktiivinen pelaaja, jolla on kuusi 90 pisteen kautta NHL:ssä. Edellisen kerran Crosby rikkoi 90 pisteen rajan kaudella 2013-14.

NHL:n suurjoukkueiden kohtaamisessa Capitals eteni aluksi 2-0 -johtoon avauserässä Jakub Vranan kahdella maalilla, mutta Penguins tuli lopulta tasoihin ja ohitse toisessa erässä Jake Guentzelin ja Crosbyn osumilla. Kolmannessa erässä Kesselin maalin jälkeen lukemat olivat 4-2 ja Capitalsin tähtipakki Carlson kurosi kaulaa kumpeen kavennuksella, mutta Jared McCann viimeisteli loppulukemiksi 5-3.