Boston Bruinsin pitkä häviö putki Washington Capitalsia vastaan sai jatkoa viime yönä.

Washington Capitals kasvatti voittoputkea kolmen ottelun mittaiseksi kaatamalla Boston Bruinsin 4-2 -lukemin. Bruins on nyt hävinnyt karmivat 14 ottelua perättäin puolustavalle Stanley Cup -mestarille.

Vierasjoukkueen supertähti Aleksander Ovetškin iski ottelussa kaksi maalia. Kapteeni nousi osumillaan NHL:n kaikkien aikojen pistetilastossa sijalle 50 ja samalla ohitti Bobby Hullin. Venäläisellä on kasassa 1171 tehopistettä, 639 maalia ja johtaa NHL:n maalipörssiä 32 osumalla.

Tilastojen valossa maalitykki saavutti myös pyöreitä, sillä Ovetškin rikkoi 700 maalin rajapyykin NHL:ssä, kun lasketaan runkosarjan ja pudotuspelien maalit yhteen.

Ottelu Bruinsia vastaan alkoi Capitalsin Jakub Vranan yksinläpimaalilla. Toisessa erässä Bostonin Ryan Donato tasoitti, mutta Ovetškin vei vieraat sekunteja myöhemmin takaisin johtoon tarkalla laukauksella.

Viimeisessä erässä Boston onnistui jälleen kaventamaan David Krejcin turvin, tosin johto jäi taas lyhyeksi, sillä Nicklas Bäckström ampui voittomaalin vain sekunteja myöhemmin ja Ovetškin viimeisteli 4-2 -lukemat tyhjiin.