Columbus Blue Jackets palasi yhden tappiollisen ottelun jälkeen takaisin voittojen tielle jääkiekkoliiga NHL:ssä, kun joukkue kaatoi kotikentällään ailahtelevasti alkukaudella esiintyneen Philadelphia Flyersin lukemin 6-3. Kotivoittoa suuremman huomion ottelussa varasti Anthony Duclairin iskemä upea soolo-osuma ottelun ensimmäisessä erässä!

Vierasjoukkue Flyersin onnistui siirtyä avauserässä 0-1 johtoon, mutta sen jälkeen vuoden 2013 kolmoskierroksen varaus Duclair päätti ottaa ohjat omat käsiin.

Duclair lähti siniviivan jälkeen haastamaan puolustajaa oikealta laidalta, kunnes päätti b-pisteen kaarelta leikata takaisin keskikaistalle. Duclair kuitenkin kaatui kesken harhautuksen, mutta se ei kanadalaishyökkääjää hidastanut.

Duclairin onnistui kauhoa kiekko jäässäkin maaten itselleen kahden Flyers-puolustajan välistä, jonka jälkeen  hän teki noustessaan pienen spin-o-raman ja laukoi kiekon kämmenpuolelta Flyers-verkkoon ohi maalia vartioineen Calvin Pickardin.

Upea osuma oli kanadalaisen kauden toinen ja kuuden ottelun jälkeen tehopistesarake näyttää Duclairin kohdalla lukuja 2+2=4.

Myös suomalaispuolustaja Markus Nutivaara oli mukana tässä upeassa osumassa, sillä hän sai kakkossyötön tähän koko NHL-maailmaa puhuttaneeseen maaliin.

Voit katsoa Duclairin upean osuman alta:

Flyers siirtyi vielä ensimmäisen erän lopussa 1-2 vierasjohtoon, mutta toisessa ja kolmannessa erässä Blue Jackets painoi kaasun pohjaan ja karkasi selvään 6-3 kotivoittoon. Kotijoukkueen tehomiehinä ottelussa toimivat Cam Atkinson (2+0) sekä Artemi Panarin (0+2).