Florida Panthers joutui tyytymään pettymykseen, kun Boston Bruins teki kaksi maalia ottelun viimeisellä minuutilla ja voitti lukemin 4-3.

Viimeisen minuutin sankariksi noussut Patrice Bergeron upotti tuoreimman voittomaalinsa vain seitsemän sekuntia ennen loppuvihellystä viime yön kierroksella Florida Panthersia vastaan.

Florida otti mittelöstä otteen, kun kapteeni Aleksander Barkov ohjasi Keith Yandlen laukauksen sisään maalin edestä ylivoimalla toisessa erässä ja vei joukkueensa 1-0 -johtoon avauerässä. Suomalaistähti metsästi illan toisen tehopisteensä ja syötti 2-0 -maalin ylivoimalla, jonka laukoi sisään Jonathan Huberdeau. Boston pääsi lopulta toisen erän puolessa välissä otteluun mukaan David Krejcin 2-1 -kavennusmaalilla.

Kolmannessa erässä Bergeron ampui ensimmäisen maalinsa alivoimalla ja toi isännät tasoihin. Huberdeau kuittasi omalla toisella osumallaan ja Panthers oli takaisin kiinni johdossa. Ottelun viimeisen minuutin aikana Matt Grzelcyk vastasi 3-3 -tasoituksesa ylivoimalla ja Bergeron lopulta upotti vieraiden haaveet pisteistä seitsemän sekuntia ennen loppua.