NHL:n pudotuspelien toinen kierros alkoi Boston Bruinsin jatkoerän kotivoitolla.

Columbus Blue Jackets koki kevään ensimmäisen tappionsa NHL:n pudotuspeleissä, kun Boston Bruins vei sarjan ensimmäisen ottelun lukemin 3-2 varsinaisen peliajan jälkeen.

Bruins käynnisti ottelun tyylikkäästi Noel Acciarin alivoimalla maalilla ensimmäisessä erässä ja 1-0 -johto säilyi aina kolmanteen erään saakka. Columbus tasoitti Brandon Dubinskyn osumalla ja meni johtoon Pierre-Luc Dubois'n maalilla. Kotijoukkue kuitenkin päätyi rinnalle Charlie Coylen avittamana.

Jatkoerä kerkesi vanheta vain päälle viisi minuuttia, kun Coyle iski uudestaan Marcus Johanssonin syötöstä kiekon Sergei Bobrovskyn taakse. joukkueet kohtaavat seuraavan kerran lauantaina.