Tampa Bay Lightning palasi takaisin voiton kantaan viime yönä.

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin historiaa, kun Tampa Bayn Brayden Point teki hattutempun 91 sekunnissa. Kyseessä on laajennusaikakauden toiseksi nopein hattutemppu. Lightning voitti Pittsburgh Penguinsin luvuin 4-3 ja Point oli vastuussa kavennuksesta, tasoituksesta, sekä johtomaalista.

- Se on melko siistiä, mutta tietenkin meillä oli muutamia viisi vastaan kolme -tilanteita. Niistä paikoista täytyy laittaa sisään ja kaverit löysivät minut. Tosi siistiä. Ensimmäinen kerta minulle, mutta kuten sanoin, kaverit tekijä hyviä ratkaisuja ja minä sain tehtyä maalit, Point sanoi ottelun jälkeen.

Point teki kaikki maalit ylivoimalla. Ensimmäinen maali syntyi avauserän lopulla. Pittsburgh oli päässyt kahden maalin johtoon Patric Hornqvistin ja Phil Kesselin ylivoimaosumilla, mutta Point toi vieraat kavennusmaalilla peliin mukaan kolme sekuntia ennen ensimmäisen erän loppua.

Seuraavat kaksi maalia tulivat kuin tilauksesta toisen erän alussa ylivoimalla.

Penguins tuli vielä tasoihin Hornqvistin toisella maalilla, mutta Yanni Gourde ampui voittomaalin Tampa Baylle niin ikään ylivoimalla.