Washington Capitals ei onnistunut niputtamaan sarjaa kasaan vieraissa ja Carolina Hurricanes taisteli itselleen seitsemännen ottelun viime yön kierroksella.

Puolustava Stanley Cup -mestari joutui hurrikaanin runtelemaksi, kun Carolina Hurricanes vei sarjan kuudennen kohtaamisen nimiinsä 5-2.

Avauserässä Capitals päätyi ensimmäisenä johtoon Brett Connollyn maalilla jo ensimmäisen viiden minuutin aikana. Warren Foegele tasoitti puntit noin viittä minuuttia myöhemmin, mutta Aleksander Ovetšhkin vastasi Capitalsien toisesta maalista upealla yksilösuorituksella. Carolina pääsi uudestaan tasoihin toisen erän alussa Teuvo Teräväisen osumalla.

Kolmannessa erässä vieraiden pakka levisi täysin ja tasatilanteen rikkoi Jordan Staal. Lopulta Justin Williams ja Dougie Hamilton lisäsivät kotijoukkueen johtoa jo lukemiin 5-2.

Ottelun kenties puhutuin hetki nähtiin viimeisen minuutin kohdalla, kun Saku Mäenalainen ärsytti onnistuneesti Ovetšhkinin ulos pelistä. Venäläinen supertähti otti pienen osuman suomalaisela, jonka jälkeen maalitykki löi tylysti Mäenalaista käsille mailalla. Tuomari näki tilanteen ja tuomitsi kahden minuutin jäähyn. Venäläinen ivaili tuomiolle taputtamalla ja lensi oitis tempustaan suunsoiton kera ulos ottelusta.