Ennakkosuosikkina toiselle kierrokselle lähtenyt San Jose Sharks hävisi sarjan toisen kohtaamisen Colorado Avalanchea vastaan.

Colorado Avalanche ryösti vieraissa voiton ja tasoitti samalla sarjan San Jose Sharkseja vastaan viime yönä. Mikko Rantasen tähdittämä nippu piti pintansa johtoasemassa loppuun asti ja vei mittelön nimiinsä 4-3 -lukemin. Suomalainen tehtaili ottelussa yhden syöttöpisteen.

Maalinteon aloitti Evander Kane ajassa 7:57, mutta Colorado käynnisti koneet vasta toisessa erässä. Gabriel Landeskog ohjasi Tyson Barrien vedon sisään ja puolustaja itse ampui joukkueen 2-1 -johtoon erän lopussa.

Kolmannessa erässä Matt Nieto vastasi 3-1 -osumasta, jonka jälkeen alkoi isäntien vastarinta. Brent Burns kavensi maalin päähän tarkalla rannelaukauksella, mutta Colorado paikkaili tilannetta Nathan MacKinnonin tyhjällä maalilla. Burns pääsi kaventamaan uudestaan avopaikalta, kun kellossa oli enää jäljellä kymmenen sekuntia. Aika ei kuitenkaan riittänyt ja Avalanche poistui sarjan ensimmäisen voiton kera jäältä.