Colorado Avalanche tykitti peräti seitsemän maalia Winnipeg Jetsiä vastaan.

Mikko Rantanen pääsi osalliseksi Colorado Avalanchen maalikarkeloita, kun kotijoukkue kukisti vierailevan Winnipeg Jetsin lukemin 7-1.

Avalanchen suomalaistähti sai loistavan syötön lapaan toisessa erässä ja iski lukemiksi 2-0. Samalla Rantanen tasoitti myös Patrik Laineen maaleissa ja molemmilla on nyt 25 osumaa. Rantanen on NHL:n pistepörssissä seitsemäntenä tehoilla 25+52=77.

Kotijoukkueen näkyvimmiksi pelaajiksi nousivat yllättäen taustajoukoista tutut Carl Soderberg ja Tyson Jost, jotka molemmat takoivat kolme pistettä.

Laine pääsi osalliseksi Winnipegin ainokaiseen ylivoimalla ja koppasi itselleen kakkossyötön Kyle Connorin 4-1 -kavennuksesta toisessa erässä. Kyseessä oli tamperelaisen ensimmäinen tehopiste neljään otteluun. Laineen uskomaton maaliton putki venyi eilisen myötä 15 ottelun mittaiseksi. Paljon otsikoissa pyörineen suomalaisen kauden kokonaissaldo on tällä hetkellä 25+12=37.

Rantasen edustama Colorado kiipesi voiton myötä myös takaisin pudotuspeleihin ja joukkue pitää tällä hetkellä toista villi kortti -sijaa hallussaan 61 pisteellä.