Edmonton taisteli vaikeuksien kautta voittoon vieraissa Winnipeg Jetsia vastaan.

Ilta ei ollut helppo Edmonton Oilersille, mutta vieraat nousivat lopulta kolmen maalin takaa 5-4 voittoon jatkoajalla Winnipeg Jetsin kotikentällä kapteeni Connor McDavidin johdolla.

Oilersin vaikeudet alkoivat miltei välittömästi. Winnipegin Adam Lowry siirsi kotijoukkueen mukavaan kahden maalin johtoon ensimmäisen kymmenen minuutin sisällä. McDavid kuitenkin käynnisti kirin perinteiseen tyyliin. Oilersin kapteeni ampaisi täyteen vauhtiin ylivoimalla laidasta ohi Jetsien puolustuksen ja ampui kiekon Connor Hellebuyckin taakse. Tästä huolimatta Jets onnistui silti kasvattamaan johtoaan ennen avauserän loppua Ben Chiarotin maalilla ja erätauolle siirryttiin 3-1 lukemissa. 

Patrik Laine jäi ottelussa maaleitta, mutta illan ainoan tehopisteen hän sai toisessa erässä. Laine latasi ylivoimalla tutun lämärin Cam Talbotia kohti ja torjunnan jälkeen Mark Scheifele ampui irtokiekon maaliin. Jets eteni tukevassa 4-1 johdossa kohti kolmatta erää ja Oilersin ilta vaikutti olevan taputeltu. 

McDavid kuitenkin osoitti jälleen kerran, miksi hän on liigan kaksinkertainen puolustava pistepörssin voittaja. Ty Rattie kavensi lukemiksi 4-2 McDavidin syötöstä heti kolmannen erän alussa. McDavid itse maalasi illan toisen osumansa ylivoimalla erän kolmannella minuutilla.  

Vieraiden seuraava maali leijui ilmassa pelin ollessa 4-3 ja lopulta Jesse Puljujärvi iski pelin tasoihin McDavidin syötöstä. 

Pakka oli lopullisesti levinnyt käsiin Jetsillä ja jatkoajalla Darnell Nurse viimeisteli varman laukauksen päätteeksi voiton Oilersille. 

- 4-1, pelin olisi pitäny olla ohitse, harmitteli Jetsien kapteeni Blake Wheeler.

Wheeler otti myös kantaa McDavidin huikeaan kolmannen erän suoritukseen ja neljän pisteen iltaan. 

- Tuntuu, että hänellä ei ole hirveästi vaikutusta peliin ja sitten hänellä onkin jo maali. Tuosta noin vain neljän pisteen ilta. Kertoo siitä, kuinka erikoinen hän on. Nopeus on uskomatonta. Hän saa pieniä kuvioita aikaiseksi. Hänen nollaaminen on vaikea haaste. Sitä yrittää parhaansa. [McDavidin] Neljä tehopistettä ei tietysti ole hyvä juttu meidän ryhmälle, Wheeler jatkoi. 

Oilersin päävalmentaja Todd McLellan kuvaili McDavidia maailman parhaaksi pelaajaksi. 

- Hän on meidän kapteeni, hän on meidän johtaja. Mielestäni hän on paras pelaaja maan päällä ja hän päätti tahdonvoimalla viedä joukkueensa voittoa kohti, totesi McLellan. 

Kausi on toistaiseksi ollut Oilersille ailahteleva. Neljästä ottelusta on kasassa kaksi voittoa ja kaksi tappiota. McDavid toivoo, että joukkue saa sitkeästä taistelusta Jetsiä vastaan virtaa jatkoa varten. 

- Tämä todistaa, että voimme pelata ketä tahansa vastaan. Jets on joukkue, joka taistelee Stanley Cupista. Me tulimme vaikeaan halliin ja löysimme keinon saada kaksi pistettä. Voitto tuntuu hyvältä, mutta meidän täytyy rakentaa tästä momentumia, McDavid kommentoi.