Colorado Avalanchen matka kohti pudotuspelejä ei ole vielä loppumassa. 

NHL:ssä nähtiin eilen roppakaupalla isoja ja puhuttavia vaihtoja siirtorajan umpeutuessa kello 22:00 Suomen aikaa. Kieltämättä yksi erikoisimmista episodeista nähtiin Coloradossa, kun Florida Panthersiin hyökkääjiin vielä tuolloin lukeutuva Derrick Brassard sai ilmoituksen, että hänet on treidattu Avalancheen, jonka Panthers kohtasi vain muutaman tunnin kuluttua.

Brassard vaihtoi kirjaimellisesti vierasjoukkueen kopista kotijoukkueen tiloihin ja puki ylleen uuden paidan samana päivänä, kun oli saanut tiedon uudesta seurasta ja joutui oitis kohtaamaan vanhan joukkueensa. Brassard teki ottelussa maalin, vaikka tosin Colorado hävisi jatkoajalla lukemin 4-3. 

Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen osui tarkalla rannelaukauksella toisessa erässä. Koko kauden NHL:n pistepörssin kärkisijoilla sijoittunut suomalainen on tällä hetkellä listalla viidentenä tehoilla 26+54=80. Floridan Aleksander Barkov merkautti ottelusta vain yhden syöttöpisteen.  

Hetken aikaa pudotuspeliviivan alapuolella tuskaillut Avalanche on viime viikot osoittanut uutta ilmettä jäällä ja joukkue on vahvasti mukana taistossa päästä mukaan kevään peleihin. Joukkue on tällä hetkellä tasapisteissä Minnesota Wildin kanssa, joka on tällä hetkellä ensimmäisellä villi kortti -sijalla. Molemmilla joukkueilla on 66 pistettä.