Edmonton Oilers katkaisi kahden ottelun tappio putken ja peittosi San Josen.

Uusi valmentaja, uudet kujeet.

Ken Hitchcock joutui välittömästi haastavaan otteluun Edmonton Oilersin uutena päävalmentajana. San Jose Sharks antoi Oilersille pätevän vastuksen, mutta vieraat onnistuivat vaikeuksien kautta viemään voiton kotiin jatkoajalla lukemin 4-3.

Mittelö alkoi tahmeasti öljyn kohdalla, sillä Joonas Donskoi vei isännät johtoon jo ensimmäisellä minuutilla. Brent Burns ampui kiekon maalille ja suomalainen keräsi helpoin irtokiekon, joka löytyi maalista hetkeä myöhemmin.

Oilersin onneksi Connor McDavid oli kuitenkin peli tuulella. Joukkueen kapteeni tasoitti ottelun avauserän puolessa välissä Leon Draisaitlin syötöstä. Maali oli McDavidille uransa sadas taalajäillä.

Vieraat joutuivat kuitenkin uudestaan takaa-ajoasemaan ensimmäisessä erässä, kun Marcus Sorensen ampui San Josen takaisin kuskin paikalle.

Toisessa erässä Ryan Nugent-Hopkins toi Oilersin jälleen kerran tasoihin, mutta tasatilanne ratkesi erän viimeisellä minuutilla. Logan Couture harhautti näyttävän näköisesti Edmontonin puolustajan Adam Larssonin ja viimeisteli tyylillä kiekon Mikko Koskisen taakse.

Päätöserässä Drake Caggiula antoi vieraille toivoa tulevasta tasoitusmaalillaan, eikä suotta. Jatkoajalla Oilersin ykköstykit McDavid ja Draisaitl tehtailivat ratkaisevan osuman tyylillä. Jatkoaika oli vanhennut vain 51 sekuntia, kun kiekko meni maaliin Draisaitlin jalan kautta McDavidin syötöstä.