Edmonton Oilers lupasi kannattajilleen pudotuspelejä, mutta joukkueen huonot suoritukset saivat viime yönä jatkoa ja kuilu kevään peleihin jatkaa kasvamistaan.

Kierroksen suurin sulaminen nähtiin vähemmän yllättäen Edmontonissa, kun kotijoukkue Oilers saapui kolmanteen erään 2-1 -johdossa, mutta Chicago Blackhawks runteli lopulta loppulukemiksi 6-2.

Chicagon viisi perättäistä maalia viimeisessä erässä aiheutti yleisössä suuria tunteita ja varsinkin eräs kannattaja oli saanut tarpeekseen. Videolla näkyy kuinka tuohtunut fani päätti ottaa Oilersin pelipaitansa omiin kätösiin ja heitti tämän jäälle protestin merkiksi.

Fanien ärtymys on oikeutettua. Oilersin johto lupasi pudotuspelejä, mutta tavoite on tällä hetkellä vaarassa jäädä haaveeksi, vaikka kurottavaa viimeiseen villi kortti -paikkaan on vain kolme pistettä. Edmonton tuskailee tällä hetkellä kuuden ottelun tappioputken kanssa, jonka aikana joukkue on kerännyt kaksi pistettä jatkoaikatappioista.