Dallas Stars voitti Edmonton Oilersin luvuin 4-1 viime yön kierroksella.

Mikko Koskisen erinomainen kolmen ottelun voittoputki saatettiin loppuun Dallasissa viime yönä. Vantaalainen päästi kolme maalia ja Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell viimeisen ampui tyhjiin alivoimalla.

Lindell olikin ottelun ainoa suomalainen onnistuja tehojen valossa, sillä kotijoukkueen Roope Hintz ja Miro Heiskanen jäivät nollille ja niin jäi myös Oilersin Jesse Puljujärvi

Ottelun avausmaalista vastasi Jason Dickinson ja 1-0 -lukemissa edettiin aina päätöserään saakka. Brett Ritchie lisäsi johtoa kolmannen erän toisella minuutilla. Jamie Benn vei isännät kolmen maalin johtoon ylivoimalla, mutta Jujhar Khaira kavensi lukemiksi 3-1. Lindell kuitenkin löi ratkaisevan naulan arkkuun tyhjällä maalilla

Kohtaaminen tarjosi myös erikoisen tapahtumaketjun kolmannessa erässä. Alex Chiasson taklasi Jason Spezzan laitoja päin ja Hintz tiputti oitis hanskat, sekä ryhtyi takomaan. Nujakoinnit eskaloituvat muutamiksi tappeluiksi, kunnes tuomarit saivat lopulta tilanteen haltuun.