Florida Panthers pääsi voiton makuun jatkoajalla New York Islandersia vastaan.

Kauden alku on ollut vaikea Florida Panthersille. Ennen viime yön kierrosta voittoja oli seitsemästä ottelusta kasassa vain yksi ja sekin voittolaukauksien jälkeen.

Pantterit saivat kuitenkin New York Islandersia vastaan vihdoin kauden ensimmäisen voiton ilman voittolaukauksia lukemin 3-2. Varsinaisella peliajalla joukkue ei kuitenkaan ole vielä voittanut otteluakaan.

Ilta alkoi vieraille kuitenkin kankealla tavalla. Brock Nelson ja Jordan Eberle veivät isännät 2-0 johtoon, mutta Florida ei luovuttanut, vaan taisteli vastaan kolmannessa erässä.

Panttereiden kirin aloitti Frank Vatrano, joka ampui maalin edestä kiekon reppuun Nick Bjugstadin syötön jälkeen.

Tasoitus nähtiin viimeisessä erässä ajassa 10:35, kun Jevgeni Dadonov onnistui hieman onnenkantamoisella rannelaukauksessaan Aleksander Barkovin syötöstä.

Jatkoajalla vieraat pääsivät ylivoimalle ja Matt Hoffman ratkaisi voiton Floridalle. Barkov keräsi voittomaalista itselleen illan toisen tehopisteen. Suomalaisella on nyt kasassa tehot 2+6=8.