Floyd Mayweather selvisi voittajaksi Japanissa helpolla keskeytyksellä Tenshin Nasukawaa vastaan. 

Nyrkkeilyn ja kamppailulajien kannattajat näkivät kiistatta yhden erikoisimmista kohtaamisista vuodenvaihteen aikana, kun Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa ottelivat suuren yleisön edessä Tokiossa. 

Nousevana nimenä potkunyrkkeilyssä tunnettu Nasukawa, 20, ei kyennyt tarjoamaan Mayweatherille, 41, minkäänlaista vastusta. Kokenut nyrkkeilijä tiputti nuoren japanilaisen kolmesti kanveesiin ensimmäisen kahden minuutin aikana. Nasukawan kulmaus oli nähnyt tarpeeksi ja pyyhe lensi kehään. 

Molempien ottelijoiden saldot pysyivät tuloksesta huolimatta sellaisenaan, sillä kyseessä oli näytösottelu. Ammattilaisotteluista eläkkeelle jäänyt Mayweather on voittanut 50 ottelua ja ei ole hävinnyt koskaan. Nasukawa puolestaan on pysynyt tappiottomana potkunyrkkeilyssä 28 voitolla. 

Eniten keskustelua on herättänyt Mayweatherin hurja ottelupalkkio. "Money" Mayweather kuittasi peräti 9 miljoonaa dollaria, 4,5 miljoonan minuuttipalkalla. 

Näytösottelu oli Mayweatherin ensimmäinen tempaus kehässä sitten elokuun 2017, jolloin Mayweather kukisti Conor McGregorin keskeytyksellä ja koppasi 100 miljoonan dollarin ottelupalkkion.