San Jose Sharks selvisi jatkoon pudotuspelien toiselle kierrokselle pitkän kamppailun päätteeksi. 

Vegas Golden Knights näytti menevän menojaan toiselle kierrokselle, kun joukkue johti San Jose Sharksia vielä voitoin 3-1, mutta totuus oli toinen. Sharksit kampesivat otteluvoitoissa tasoihin ja viime yön seitsemännessä pelissä Vegasin kolmen maalin johto näytti jälleen kerran vuorenvarmalta, kunnes hailauma tasoitti ja meni lopulta ohitse. 

Barclay Goodrow ratkaisi voiton jatkoerässä 5-4 -lukemin, mutta ei todellakaan ilman dramaattisia käänteitä. 

Ensimmäisessä ja toisessa erissä William Karlsson sekä Cody Eakin veivät vierasjoukkueen 2-0 -johtoon ja Max Pacioretty tarjosi lisää lohtua 3-0-osumalla kolmannessa erässä. Seuraavaksi seurasi ottelun dramaattisin hetki, kun Cody Eakin ja Paul Stastny kaatoivat yhteisvoimin Joe Pavelskin jäähän. Sharksien tärkeimpiin pelaajiin kuuluva amerikkalainen löi päänsä ja alkoi vuotamaan verta. Eakin sai tilanteesta viiden minuutin rangaistuksen. 


San Jose käytti tilaisuuden hyväkseen ja tuli kolmen maalin takaa tasoihin ja ohitse. Vegas ei kuitenkaan luovuttanut ja joukkue tasoitti ottelun 4-4 -lukemiin Jonathan Marchessaultin maalilla viimeisen minuutin aikana. 

Lopulta Sharksien Goodrow pääsi jatkoerässä puolustuksen taakse ja ohitti Marc-Andre Fleuryn tyylikkäällä maalilla. San Jose kohtaa seuraavalla kierroksella Colorado Avalanchen.