Interin keskikenttäpelaaja Marcelo Brozovic oli Barcelonan Luis Suarezia ovelampi.

Tässä taas päivän ratoksi hieman huumoria.

Mestareiden liigan ottelussa Barcelonan ja Inter Milanin nähtiin hupaisa hetki erikoistilanteessa. Peli oli edennyt toiselle puoliajalle katalonialaisten 1-0 johdossa ja 65. minuutin kohdalla maalitykkinä tunnettu Luis Suarez pääsi vetämään vapaapotkua.

"El Pistoleron" edessä oli vahvan näköinen Interin muuri ja viekas konkari päätti ampua muurin ali pelaajien pompatessa. Yksi pelaaja oli kuitenkin Suarezia ovelampi. Interin keskikenttäpelaaja Marcelo Brozovic kerkesi kreivin aikaan liukumaan pallon eteen ja blokkasi laukauksen maalin ylitse. Lähteiden mukaan Brozovicin oivallus oli etukäteen suunniteltu.

Tilanteen jälkeen kamera kuvasi Lionel Messiä, joka oli vähintäänkin huvittunut Interin tempauksesta. Messi oli sivussa ottelusta murtuneen käden takia.

Barcelona voitti kohtaamisen lopulta 2-0 Rafinhan ja Jordi Alban maaleilla.