Montrealin suomalaiset avittivat voitossa Ottawa Senatorsia vastaan.

Max Domi ja Jonathan Drouin nousivat Montrealin sankareiksi Ottawa Senatorsia vastaan 5-2 -voitossa. Domi tehtaili 2+1 ja Drouin 1+2. Tähtivahti Carey Price torjui 28 kertaa.

Kotijoukkueen näkyvät suomalaiset Artturi Lehkonen ja Jesperi Kotkaniemi kantoivat myös oman kortensa kekoon yhden yhteismaalin voimin, jossa Kotkaniemi alusti ja Lehkonen viimeisteli.

Avauserässä Drouin osui ainoana pelaajana ja maali oli kanadalaiselle kauden kymmenes. Toisessa erässä Ottawa tasoitti Dylan DeMelon maalilla. Montreal ampaisi kolmen maalin karkumatkalle, kun Domi osui kahdesti ja Lehkonen myös kerran saatuaan täsmäsyötön Kotkaniemeltä erän lopussa.

Päätöserässä Brendan Gallagher ampui lukemiksi 5-1, mutta Ottawan Mark Stone kavensi loppunumeroiksi 5-2.

Kotkaniemi (3+10=13) nousi samalla myös suomalaisten tulokkaiden pistepörssin ykkössijalle.