Jesse Puljujärvi katkaisi kuuden ottelun maalittoman putkensa viime yön kierroksella.

Anaheim Ducks koki jälleen kovia ja hävisi kotikentällään Edmonton Oilersille tylysti 4-0. Tappio oli kotjoukkueelle kahdeksas perättäinen. 

Edmonton aloitti maalien tehtailun avauserässä kapteeni Connor McDavidin voimin, joka kirjaimellisesti änkesi kiekon maalin edestä John Gibsonin taakse. Pitkään maaleja etsinyt Jesse Puljujärvi sai vihdoin kaipaamansa ja maalinedustalla kamppaillut suomalainen sai myös näppärästi ujutettua kiekon rystyltä verkon perukoille. 

Oilersin vakuuttava avauserä sai jatkoa, kun Kyle Brodziak iski alivoimalla taululle lukemat 3-0. Anaheim hakkasi päätä seinään ja toisessa erässä Leon Draisaitl naulasi vielä ottelun viimeiseksi jääneen 4-0 -osuman. 

Anaheim on vaarassa tehdä seurahistoriaa nykyisen tappioputken voimin, sillä mikäli joukkue häviää vielä yhdeksännen kerran, niin menevät organisaation historiankirjat uusiksi. Anaheim on edellisen kerran hävinnyt kahdeksan ottelua perättäin vuosina 2005 ja 1996. 

– Silloin kun olet huonossa jamassa ja ärsyyntyneessä tilassa, se on maailman vaikein asia maailmassa, kun teet töitä ja töitä, etkä sai tuloksia ja kaveri tekee maalin. Siltä tuntui tänään. Teimme kaikkemme mahdollisuuksien eteen ja se yksi paikka, jonka he saavat, he tekevät maalin. Meidän täytyy päästä tämän vaikeuden ylitse, kommentoi Anaheimin kapteeni Ryan Getzlaf.