Winnipeg Jets vei täydet pisteet mukanaan Bostonista lukemin 4-3 voittolaukauskisan jälkeen.

Boston Bruinsin dramaattinen kolmas erä kotona johti lopulta Winnipeg Jetsin voittoon voittolaukauskisassa. Isännät pääsivät avauserässä 2-1 -johtoon Patrice Bergeronin ja David Pastrnakin maaleilla, Jetsin kavennuksesta vastasi Josh Morrisey

Kolmannessa erässä Bruinsin johto kumottiin, kun Kyle Connor kiskaisi kaksi maalia 34 sekunnissa ja Jets eteni 3-2 -johtoon. Bruins paikkaili Bergeronin illan toisella maalilla ajassa 11:39.

Tuloksettoman jatkoajan jälkeen voittajaa lähdettiin etsimään voittolaukauskisasta, jonka Jets vei nimiinsä ja loppulukemiksi 4-3.

Winnipegin suomalaistähti Patrik Laine ei päässyt tehopisteille ja tamperelaiselle ottelu oli kolmas perättäinen ilman pisteitä. Laineen maaliton putki on puolestaan viiden ottelun mittainen. Kaikkein kurjin tilasto on kuitenkin maalitykin tammikuun saldo, joka on tyly 1+2. Murheita voi hakea myös pidemmältäkin aikaväliltä, sillä Laine on tehnyt joulukuun ja tammikuun aikana vain neljä maalia.