Kahden konferenssin kärkijoukkueiden kohtaaminen ei jättänyt arvailuja voittajasta.

Toronto Maple Leafs ei säästellyt ammuksia Calgary Flamesia vastaan ja kanadalaisten suurjoukkueiden mittelö päättyi vaahteralehtien 6-2 -voittoon.

Kasperi Kapanen pääsi ottelun avausmaalissa pisteille tarjoamalla kakkossyötön Tyler Ennisin kauden kymmenenteen osumaan. Toronto otti luulot pois ensimmäisen erän lopussa ja Ennis, sekä Zach Hyman veivät maaleillaan joukkueensa 3-0 -johtoon.

Hyman sai myöskin illan toisen osumansa ja Toronto siirtyi toisessa erässä jo 4-0 -johtoon. Calgaryn Matthew Tkachuck antoi kotijoukkueelle lohtua kavennusmaalilla ylivoimalla, mutta kiri ei päässyt koskaan kunnolla vauhtiin.

Ennis viimeisteli hattutemppunsa kolmannen erän alussa ja vieraiden viidennen maalin iski Mitch Marner. Calgary sai kolmannessa tililleen vielä toisen kavennusmaalin Derek Ryanin voimin, mutta loppulukemiksi saatiin silti kotijoukkueen kannalta harmillinen 6-2.