Lauri Markkanen sivalsi Yhdysvaltojen presidenttiä sosiaalisessa mediassa. 

Suomi nousi viikonloppuna isosti otsikoihin ympäri maailmaa presidentti Donald Trumpin tuoreiden kommenttien takia. Trump vieraili lauantaina maastopalon tuhoamilla alueilla Kaliforniassa ja syytti tapahtuneesta huonoa metsänhoitoa, sekä nosti esiin Suomen esimerkkinä maasta, jossa metsänhoito hyvällä tasolla. 

- He käyttävät paljon aikaa lehtien haravointiin. Olin Suomen presidentin kanssa, ja hän sanoi "Me olemme hyvin erilaisia – olemme metsäkansa". He kutsuvat sitä metsäkansaksi ja käyttävät paljon aikaa haravointiin, siivoamiseen ja asioiden tekemiseen. 

Presidentin kommentit saivat ison vyöryn palautetta Suomen ja maailman sosiaalisessa mediassa. Yksi hauska asiaan liittyvä julkaisu tuli Lauri Markkaselta. 

Suomalainen koripallotähti julkaisi kuvan, jossa hänellä on kädessä iso harava ja ovela saateteksti. 

- Tarvitseeko kukaan lattioiden haravointia? Markkanen kirjoitti.

 


Hetkeä myöhemmin Markkanen kuitenkin otti vakavammin kantaa metsäpaloihin ja tweettasi linkin Punaisen Ristin lahjoitussivulle. 

 


Markkanen ei ole toistaiseksi pelannut otteluakaan tällä kaudella NBA:ssa harjoituksissa kärsityn loukkaantumisen takia syyskuun lopussa. Virallista aikataulua paluulle ei ole, mutta Chicago Bullsin päävalmentaja Fred Hoibergin mukaan Markkasen toipuminen on hyvällä mallilla. 

 


- Lauri sai tehtyä hyvän harjoituksen, ja hänen toipumisensa edistyy. Hänen viime päivänsä ovat olleet hyviä. Hän heittelee jo kolmosia ja tuntee olonsa hyväksi. 

Bullsin kausi on ollu toistaiseksi surkea. Joukkue on voittanut vain neljä ottelua ja hävinnyt 13. Seura majailee itäisen konferenssin häntäpäässä ja hävisi edellisen ottelunsa lukemin 123-114 Milwaukee Bucksia vastaan.