Mäkihypyn nelinkertainen olympiavoittaja Matti Nykänen on uransa jälkeen viihtynyt otsikoissa milloin mistäkin tempauksista ja lukuisten skandaalien keskellä Nykänen on luonut uraa myös laulajana. Tällä kertaa Nykänen on päätynyt suomalaisen Yksi Totuus -nimisen rap-duon videolle, joka on kuvattu mäkilegendan kotikaupungissa Jyväskylässä viime kesänä.

Matti Nykäsen elämä on ollut todella menestyksekkään mäkihyppyuran jälkeen todellista vuoristorataa ja Nykänen on nähty jo vuosikaudet eri iltapäivälehtien otsikoissa milloin mistäkin syystä.

Nykänen on mm. valittu peräti kolme kertaa Suomen turhimmaksi julkkikseksi, joten Matin voidaan hyvällä syyllä sanoa viihtyvän otsikoissa ja iltapäivälehtien kansissa. Nykänen on vuosien ajan myös kiertänyt ympäri Suomea keikkailemassa ja kukaan suomalainen on tuskin pystynyt välttymään Nykäsen Elämä on laiffii -hitin kuulemiselta. 

Tällä kertaa Nykänen on päätynyt mukaan suomalaisen Yksi Totuus -rapduon tuoreimmalle Suomi -musiikkivideolle, joka on kuvattu Jyväskylässä kesän 2018 aikana. Videolla Nykänen nähdään Jyväsjärvellä ajelemassa vesiskootterilla, saunomassa saunalautalla sekä kylpemässä altaassa sukset jalassa! Nykänen nähdään videolla myös oman nimikkomäkensä, Laajavuoressa sijaitsevan Matti Nykäsen mäen juurella yhdessä rap-kaksikon kanssa.

Yksi Totuus on rap-artistien Mäkki ja DJ Takapotkun vuonna 2017 perustama rap-duo, jonka videoilla on aikaisemmin nähty mm. Tommi Läntinen

Yksi Totuus - Suomi feat Matti Nykänen musiikkivideon voit katsoa alta!