Toronto Maple Leafs vei pidemmän korren maali-iloittelussa Ottawa Senatorsia vastaan lukemin 5-4.

Tähdet loistivat Torontossa viime yön kierroksella, kun kotijoukkue tarjosi kannattajille täysipäisen maalitaistelun Ottawa Senatorsia vastaan.

Vastikään erittäin varakkaan viiden vuoden ja 58,17 miljoonan dollarin sopimuksen allekirjoittanut Auston Matthews vastasi kiekko-ottelun hienoimmasta maalista.

Mittelö oli edennyt toisen erään viimeisille minuuteille 2-2 -tilanteessa, kunnes Matthews vei isännät johtoon. Supertähti sai kiekon itselleen keskialueella ja ajoi röyhkeästi maalille jalkakynän voimin ja näytti menettäneen kiekon lopullisesti, mutta malttoi mielensä ja sai pelivälineen takaisin ihmeen kaupalla lapaansa, jonka jälkeen maaliverkot soivat.

Toronton muut tähdet, kuten John Tavares ja Morgan Rielly pääsivät myös maalien makuun. Kotijoukkueen suomalaispelaaja Kasperi Kapanen koppasi ottelusta yhden syöttöpisteen.