Edmonton Oilers jatkoi viime yön NHL-kierroksella voittoputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi, kun kanadalaisseura kaatoi Boston Bruinsin kotikaukalossaan jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. Ottelun sankariksi nousi voittomaalin iskenyt Leon Draisaitl, mutta kunnia maalista kuuluu ehdottomasti Connor McDavidille, jonka uskomaton esityö mahdollisti osuman!

Uuden NHL-kauden kahdella tappiolla avannut Edmonton Oilers on viime kierroksilla äitynyt hyvään vireeseen ja ennen viime öistä Boston Bruins -kohtaamista joukkueella oli alla voitot niin New York Rangersista kuin Winnipeg Jetsistäkin. Viime yönä Oilers venytti voittoputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi, kun Boston Bruins joutui poistumaan Rogers Placesta 3-2 jatkoaikatappio niskassaan. 

Oilersin tehomiehinä häärivät tutut nimet, sillä pistekuninkaana kaukalosta poistui NHL:n pistepörssin 11. sijaa hallussaan pitävä Connor McDavid, joka kirjautti ottelussa kaksi syöttöpistettä.

Ottelun ratkaisun jatkoajan ensimmäisellä peliminuutilla iski saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl, jolla oli helppo työ iskeä kiekko uuniin McDavidin upeasta esityöstä. Ensin McDavid katkaisi upealla suorituksella pystysyötön, jolla Brad Marchand yritti vapauttaa läpiajoon koko liigan pistepörssin kakkosena olevaa Patrice Bergeronia. 

Upean syötönkatkon jälkeen McDavid hyödynti valtavaa nopeuttaan ja ajoi komealla harhautuksella sisään Bruins-alueelle. Tilanteesta syntyi hetkessä 3-1 ylivoimahyökkäys ja McDavidin upean esityön jälkeen Draisaitlla oli helppo työ iskeä kiekko ohi Bruins-maalia vartioineen Jaroslav Halakin. 

Tehopiste oli McDavidille jo kauden yhdestoista, sillä alkukauden viidessä ottelussa on syntynyt tehot 4+7. Draisaitlle maali oli kauden toinen ja saksalaisella on viiden ottelun jälkeen kasassa tehot 2+4=6. 

McDavidin upean esityön ja Drasaitln maalin voit katsoa kokonaisuudessaan alta: