Anaheim Ducks jäi tyystin Minnesota Wildin jalkoihin Kaliforniassa.

Tulikuuma Minnesota Wild oli tyly vieras Kaliforniassa ja löylytti Anaheim Ducksia lukemin 5-1.

Ottelun ykköstähdeksi nousi hyvässä vireessä oleva Mikael Granlund, joka iski ottelussa kaksi maalia ja yhden maalin johtaneen syötön.

Ducks joutui oitis häviölle ottelussa, kun Jordan Greenway vei vieraat 1–0-johtoon alle kahdessa minuutissa ensimmäisessä erässä.

Toisen erän alussa Jason Zucker ja Granlund tarjoilivat vuoron perään toisille passeja, joiden päätteeksi Wild pääsi nauttimaan 3-0 johtoasemasta. Ducks pyristeli Pontus Åbergin kavennuksella, mutta turhaan, sillä Minnesota tarjoili lisää kolmannessa erässä.

Jonas Brodin kasvatti kuilun takaisin kolmen maalin mittaiseksi ja Granlund iski kolmannen lopussa vielä illan toisen osumansa.

Granlund nousi ottelun jälkeen suomalaisten maalipörssin kärkeen yhdeksällä maalilla. Suomalaisten pistepörssissä Granlund on kolmantena tehoilla 9+8=17.