Minnesotan Wildin kolmen ottelun voittoputki katkaistiin viime yönä.

Puolustava Stanley Cup -mestari Washington Capitals saapui Wildin vieraaksi ja peittosi suomalaisten tähdittämän joukkueen luvuin 5-2.

Ottelun puhutuimpia pelaajia oli Tom Wilson, jonka pelikieltoa alennettiin puolueettomassa välimieskäsittelyssä ja tämän seurauksena Washingtonin kovaotteinen hyökkääjä palasi joukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Wilson teki ottelussa maalin, jyräsi Wildin maalivahti Devan Dubnykin ja tappeli.

Kovanaaman paluu antoi nähtävästi Capitalsille kauan kaivattua piristysruisketta, sillä joukkue pääsi takaisin voiton kantaan tappiollisen viikonlopun jälkeen.

Capitalsien Dmitry Orlov loisti myös ja puolustaja avasi maalitilinsä kahdella maalilla, sekä merkautti vielä yhden syöttöpisteen. Washingtonin riveissä viime aikoina tehojen valossa tuskaillut Andre Burakovsky sai myös vihdoin onnistumisen jäällä ja ampui toisessa erässä joukkueensa 3-0–johtoon.

Wildin suomalaistähdistä Mikael Granlund ei päässyt tehoille, mutta pitkän linjan kapteeni Mikko Koivu vastasi kotijoukkueen 3-1-kavennuksesta toisessa erässä. Koivu ansaitsi ottelussa myös ylivoimalla yhden syöttöpisteen kolmannessa erässä, mutta Matt Dumban osuma jäi laihaksi lohduksi.