Colorado Avalanchen suomalaistähti oli vahvasti esillä Montreal Canadiensia vastaan viime yöllä.

Mikko Rantasen todella tulikuuma vire sai jatkoa kotiottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Coloradon 2-1 -voitossa suomalainen oli esillä molemmissa maaleissa. Rantanen merkautti ottelusta yhden maalin ja yhden maaliin johtaneen syötön.

Montreal siirtyi ottelussa ensimmäisenä johtoon avauserässä Brendan Gallagherin osumalla ylivoimalla. Rantanen syttyi vasta toisessa erässä ja tasoitti ottelun. Canadiensin tähtivahti Carey Price sähläsi harhasyötöllä kiekon suoraan Nathan MacKinnonin lapaan, joka syötti pelivälineen maalille ajaneelle Rantasella ja tämä viimeisteli kiekon reppuun. Rantasella on nyt 16 maalia kasassa.

Ottelun voittomaali nähtiin kolmannessa erässä, kun Gabriel Landeskog hakkasi irtokiekon sisään maalinedestä. Syöttäjinä ykkösketjun tutut nimet MacKinnon ja Rantanen.

Rantanen on tähän asti kerännyt uskomattomat tehot 16+42+58 ja on vaivaisen kahden pisteen päässä 60 tehopisteestä. Suomalaisen vahvin kilpakumppani on tämän ketjukaveri MacKinnon, jolla on kasassa tehot 21+34=55.