Colorado Avalanche katkaisi kolmen ottelun tappioputken voittamalla Toronto Maple Leafsin 6-3.

Aavistuksen tuuliajolla ollut Colorado Avalanche vyörytti kuusi maalia Toronto Maple Leafsia vastaan viime yön kierroksella. Avalanchen toinen ruotsalaistähti Carl Soderberg teki ottelussa hattutempun ja Mikko Rantanen merkautti tilastoihin myös kauden 21. maalin.

Maalittoman avausjakson jälkeen Toronto otti hetken kestäneen niskalenkin toisessa erässä Igor Ozhiganovin ja Kasperi Kapasen maaleilla. Colorado vastasi tuleen tulella ja joukkue ampaisi 3-2 -johtoon. Maaleista vastasivat Gabriel Landeskog, Rantanen ja Carl Soderberg alivoimalla.

Toronton Mitch Marner tasoitti ottelun lukemiksi 3-3 kolmannessa erässä. Avalanche kuitenkin jatkoi vyöryämistään ja ampaisi 4-3 -johtoon Soderbergin illan toisella maalilla. Matt Calvert kasvatti kuilua ja Soderberg viimeisteli hattutemppunsa tyhjään maaliin.

Voiton myötä Coloradon taival kohti pudotuspelejä alkaa realisoitumaan, vaikka joukkue onkin ailahdellut viime aikoina. Avalanchella on 50 pistettä ja ovat ensimmäisellä villi kortti -paikalla läntisessä konferenssissa.