Perinteinen kohtaaminen Coloradon ja Detroitin välinen päättyi Avalanchen voittoon lukemin 4-3.

Colorado Avalanchen tutut nimet Mikko Rantanen ja Gabriel Landeskog nousivat avainasemiin Detroit Red Wingsiä vastaan viime yön kierroksella. Suomalaistähti viimeisteli komeat tehot 1+2=3 ja tämän kanadalainen aisapari syötti yhden, sekä ratkaisi ottelun jatkoaikamaalilla.

Detroit eteni ottelussa ensimmäisenä johtoon Niklas Kronwallin osumalla avauserässä. Colorado päätyi tasoihin vasta toisessa erässä J.T Compherin maalilla.

Maaleja alkoi ropista kolmannessa, kun Danny DeKeyser vei vieraat 2-1 -johtoon erän alussa, mutta Rantanen tasoitti puntit ylivoimalla minuutteja myöhemmin. Suomalainen sai kiekon maalinedustalla haltuunsa ja tehtaili maalin rystyltä. Filip Zadina painoi Detroitin 3-2 -johtoon ylivoimalla erän lopussa ja Avalanchen illan tärkeimmästä tasoituksesta vastasi Tyson Barrie ajassa 18:25. Maalin syöttivät Rantanen ja MacKinnon.

Jatkoajalla Rantanen kuljetti kiekon Detroitin alueelle ja jakoi pelivälineen MacKinnonille, joka ampui kylmän viileän rannelaukauksen Detroitin maaliin.