Colorado Avalalanche voittoputkin sai jatkoa Nashville Predatorsia vastaan viime yönä.

Mikko Rantanen ja Nathan MacKinnon onnistuivat katkaisemaan peräti 11 ottelun mittaisen tappioputken Nashville Predatorsia vastaan lukemin 3-2. Edellisen kerran Avalanche on voittanut Nashvillen vuonna 2016. Tällä hetkellä Colorado on viiden ottelun voittoputkessa.

Viime yön kohtaamisessa Mackinnon maalasi kahdesti ja Rantanen oli pääsyöttäjänä molemmissa maaleissa.

Avauserässä Ryan Hartman vei isännät johtoon ajassa 11:07, mutta MacKinnon ampui ylivoimalla vieraat tasoihin hetkeä myöhemmin ajassa 13:10. Toisessa erässä Colorado ennätti hetkeksi johtoon MacKinnonin toisella maalilla. Kevin Fiala kuitenkin tasoitti mittelön ajassa 9:06.

Voittomaali nähtiin kolmannessa erässä, kun Tyson Jost sinetöi ottelun lukemiksi 3-2.

Voiton myötä Rantasella on tilillään 40 tehopistettä saldolla 10+30. Viimeisen 11 pelin aikana suomalainen on tehtaillut lukemat 3+8=11. Ketjukaveri MacKinnon on puolestaan pistepörssin toisena (17+20=37).

– Täytyy valmistautua hyvin. Kun katsoo heidän pelaajia, heillä on paljon taitoa. Tällä hetkellä heidän kärkiketjunsa on ollut NHL:n paras kauden alusta alkaen. Niitä kavereita vastaan täytyy olla varuillaan. He saavat asioita aikaiseksi tyhjästä. Kuten tänään, MacKinnon oli hyvä, totesi Predatorsien maalivahti Pekka Rinne Coloradon vaarallisesta tutkaparista.