Colorado Avalanchen vakuuttava vyöry koki hetkellisen pysähdyksen viime yön kierroksella.

Mikko Rantasen paljon otsikoita herättänyt pisteputki taalajäillä tuli tiensä päähän New York Islandersia vastaan ja Colorado Avalanche hävisi kotonaan saarelaisille luvuin 4-1.

Vieraat veivät jokaisen erän nimiinsä. Jordan Eberle aloitti maalinteon ensimmäisessä erässä ajassa 18:20. Johnny Boychuk ja Anders Lee jatkoivat tehtailua toisessa. Avalanchen ainoasta maalista vastasivat joukkueen kärkimiehet ylivoimalla, kun Gabriel Landeskog osui ylivoimalla Tyson Barrien ja Nathan MacKinnonin syötöistä.

Kolmannessa erässä Islandersin 4-1 -maalista vastasi Valtteri Filppula.

Rantasen pisteputki ehti vanheta 14 ottelun mittaiseksi. Suomalainen neppasi yhteensä 27 pistettä, kahdeksan maalia ja 19 maaliin johtanutta syöttöä. Rantanen on kuitenkin edelleen NHL:n pistepörssin kärjessä 56 pisteellä.