Philadelphia Flyers kaatoi Arizona Coyotesin 5-4, mutta ei ilman vastoinkäymisiä.

Arizona Coyotes aiheutti ihmeitä vieraissa Philadelphia Flyersia vastaan viime yön kierroksella.

Kojootit saapuivat otteluun NHL:n parhaimman alivoiman kera ja tämä näkyi tulostaululla tylyllä tavalla kamppailun puolivälissä.

Philadelphia pääsi avauserässä johtoon 2-0 Travis Konecnyn ja Scott Laughtonin maaleilla, mutta vieraiden tähtipuolustaja Oliver Ekman-Larsson tarjosi perään kavennusta ylivoimalla.

Toisen erän alussa Brad Richardson tasoitti lukemiksi 2-2 ja sitten alkoi tapahtua. Arizonan Vinnie Hinostroza kampitti Jordan Wealin ja joutui kahdeksi minuutiksi jäähylle. Alivoimalle joutunut Coyotes voitti oman päädyn aloituksen ja Derek Stepan riisti kiekon itselleen ja ampaisi täyteen vauhtiin kohti Flyersin maalia. Löysä puolustus petti ja Arizona siirtyi alivoimalla johtoon 3-2.

Lisää oli kuitenkin luvassa. Ekman-Larsson antoi hyvän pitkän syötön Michael Grabnerille, joka Stepanin tavoin luisteli täydessä vauhdissa maalia kohti, eikä viimeisenä miehenä ollut Jakub Voracek onnistunut puolustamaan tilannetta kunnolla. Grabner ujutti kiekon uudestaan saman alivoiman aikana Calvin Pickardin taakse.

Pickard sittemmin joutui jättämään tehtävänsä maalin suulla ja tilalle vaihdettiin Brian Elliott

Vaihto teki tehtävänsä, sillä Flyers onnistui kaventamaan Laughtonin illan toisella maalilla ja lopulta tasoittamaan Dale Weisen osumalla lukemiksi 4-4.

Jatkoajalla 5–4 voiton Flyersille ratkaisi Shayne Gostisbehere ajassa 1:01.