Kaikkien aikojen pelätyimpien nyrkkeilijöiden joukkoon lukeutunut Mike Tyson otti luulot pois kokeneimmilta ottelijoilta jo nuorena. 

Viime aikoina urheilumaailmaa on kuohuttanut eittämättä NHL:n pudotuspelien puhutuin tappelu, jossa Carolina Hurricanesin 19-vuotias hyökkääjä Andrei Svechnikov maksoi kovan hinnan supertähden ärsyttämisestä. Nuori venäläinen haastoi Aleksander Ovetšhkinin tappeluun ja joutui valitettavan rajusti tyrmätyksi kahakan seurauksena. 

NHL:n paras maalitykki on saanu paljon kritiikkiä tempauksestaan, sillä tyrmätyksi joutunut maamiehensä on alle 20-vuotias. Jos kuitenkin kysytään Mike Tysonilta, niin ikä on pelkkä numero. 

Kaikkien aikojen nuorin raskaansarjan mestari kylväsi pelkoa vastustajiin jo 19-vuotiaana ja tätä vanhemmat ottelijat murtuivat Tysonin koukkujen edessä pelottavan nopeasti. Alla olevalla videolla näkyy kuinka teini-ikäinen Tyson kohtasi 29-vuotiaan karpaasin nimeltään Sammy Scaff, joka oli Tysonia selkeästi isompi, vanhempi ja kokeneempi. Peloton Tyson kuitenkin vähät välitti vastustajansa meriiteistä ja antoi nyrkkien puhua puolestaan. 

Jälki oli luonnollisesti ehtaa Tysonia.